Teatre: El sopar

Image

El sopar és la següent obra de teatre que tenim l’oportunitat de vore junts i de bades. Com sempre, la representació és al Teatre Micalet (Mestre Palau, 3). Les funcions seran el divendres 13 a les 20.30 h, el dissabte 14 a les 18 h i a les 22 h i el diumenge 15 a les 19 h. Com ja és habitual, jo vos propose que quedem el diumenge 15 a les 18 h a la porta del Teatre que hi ha al carrer de Guillem de Castro. L’obra es desenvolupa al voltant d’un sopar:

Un experiment emocionant que convida els espectadors a convertir-se en part activa de l’autoria de l’obra. Cinc personatges fan un sopar en una casa. Quinze minuts abans de començar l’espectacle els actors sabran si són amfitrions o convidats, si són casats o fadrins, amics o part de la família. Tampoc no coneixeran ni els seu estatus social ni el motiu d’aquesta trobada, ni què succeirà aquest vespre. Tot es produirà per primer cop en el moment de l’actuació, a partir dels personatges creats amb l’ajuda del públic. L’única cosa segura és que aquest sopar serà un detonant dins la vida d’aquests personatges. Aquest vespre s’alliberaran les emocions reprimides, sorgiran els secrets guardats i les velles frustracions…

Si hi vindreu aviseu-me a classe o comenteu aquesta publicació. Ja sabeu que si voleu anar-hi un dels altres dies que hi ha representacions podeu dir-m’ho i vos donaré bons per bescanviar-los per entrades gratuïtes. Espere que ens hi vorem!

Etiquetes: ,

7 responses to “Teatre: El sopar”

 1. monica rico says :

  Poden esser tres entrades? Anirem el dissabte per la nit. Gracies.

 2. monica rico says :

  Molt original!! Passareu una bona estona

 3. Emmanuelle says :

  Esta vesprada aniré, però no puc fins a les 18h15/18h30.

 4. javi says :

  Carles! Se m’ habia oblidat! Podem anar al teatre aquesta vesprada la meua novia i jo? Estarem allí a les 6 i quart o 6 i mitja. Moltes gråcies i ens vorem allí. Fins ara.

 5. Emmanuelle says :

  Moltes gràcies Carles per la invitació. M’ha agradat la obra.
  Ho sent molt, vaig haver d’anar-me corrent, la meva filla estava esperant-me (per el conte de bona nit)…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: