Dia del Llibre Valencià: #TirantDeLlibres

Imatge

El 20 de novembre celebrem el Dia del Llibre Valencià, coincidint amb l’aniversari de la primera edició del Tirant lo Blanc de Joanot Martorell al 1490. Des de l’ACV Tirant lo Blanc, que també celebra el seu aniversari en eixa data, vos proposen ciberaccions per tal de recordar els nostres llibres i autors a les xarxes socials el pròxim dimecres. La commemoració d’aquesta efemèride ens apropa a un dels grans clàssics de la nostra literatura i ens permet redescobrir un passat que, com a valencians, hauríem de reivindicar. Tanmateix, és una bona excusa per a endinsar-nos en la nostra literatura, per conéixer els nostres escriptors i escriptores (del passat, però també els contemporanis) i per a familiaritzar-nos amb els llibres en valencià. 

Podeu participar-hi al vostres murs de Facebook, piulant a Twitter, amb fotos a Instagram, amb vídeos a Youtube o Vimeo, fent check-in a Foursquare i, en definitiva, a qualsevol altra xarxa social, sempre amb l’etiqueta #TirantDeLlibresPodeu aportar una recomanació, un fragment, una fotografia, una localització, una curiositat, el desig d’una nova lectura, gravar-vos en vídeo llegint un fragment, etc.

Com sabeu, perquè l’aprenentatge de qualsevol llengua siga més fàcil i efectiu, llegir-la és un fet bàsic i que vos ajudarà moltíssim. El pròxim dimecres teniu l’oportunitat de descobrir, amb les publicacions etiquetades amb #TirantDeLlibres, tota una sèrie de textos en la nostra llengua i, potser, escollir-ne un per a millorar el vostre domini del valencià. Ja sabeu que heu de llegir un llibre en valencià per al curs, aprofiteu aquesta data i participeu-hi!

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: